Collectioneurs Box

Speciaal voor de verzamelaars van het werk van Maayke is in een beperkte oplage een Art-box verkrijgbaar, waarin dit jaar 5 handgedrukte werken zijn opgenomen. De werken hebben een afmeting van xx bij xx en zijn gedrukt op handgeschept papier. Ieder werk is genummerd en gesigneerd. De box wordt geleverd in de eerste week van december en bevat een selectie van de werken die Maayke het afgelopen jaar heeft vervaardigd.

Omdat veel werk van Maayke is geïnspireerd op de belangrijkste actualiteiten van het jaar, lezen de werken als een beknopt jaaroverzicht. Verzamelaars die deze box bestellen komen als eerste in aanmerking om ook volgend jaar de box te bestellen en ontvangen dan een gelijk genummerd exemplaar. Zo wordt over de jaren een collectie opgebouwd, die u kunt bewaren in de kast of u kiest ervoor om (enkele) werken in te lijsten voor aan de muur.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.